Unul dintre prietenii mei este indragostit de bucataria frantuzeasca … Intotdeauna, atunci cand vine vorba despre mancare, tine sa atraga atentia asupra suprematiei artei culinare a Frantei … Astazi am gasit o mostra 🙂
Ai spune ca este caviar, dar nu este un caviar obisnit (de sturion) … Oeufs d’escargot , mai exact provenind de la melci „Helix aspersa maxima” … M-as baga ! 🙂 … Dar la 63,3 EUR cutia de 30g , cred ca voi astepta relansarea creditului cu buletinul …
sursa imagini : webpark
Arata super. Insa si pretul e pe masura 🙂 Eu ii pregatesc nevestei cateodata o cina, sau micul dejun. Imi place sa gatesc, imi place sa gatesc doar pentru ea . Mereu caut sa invat cate ceva, in domeniu.. Cred ca de la Jamie Oliver vine boala asta 😀 Imi place la nebunie tipul 😀
este absolut senzational …stiu ca e cotat bine de „Ghidul Michelin” … maine apare colectia sa la „Juranalul” ! 🙂