I Sell the Dead

sursa imagine : aici 

„I Sell the Dead” nu va fi nominalizat la Oscaruri anul acesta …  Nici nu cred ca va face sali pline … Dar este un film exceptional … Este o comedie horror in care joaca , in rol principal, Dominic Monaghan, nimeni altul decat „Merry”, unul dintre hobbits-ii din „Lord of the Rings” … Si face un rol de exceptie, alaturi de Larry Fessenden, care deasemenea, este senzational … Filmul este o poveste horror in registru comic, cu un umor negru senzational, incat ma asteptam sa fie o productie britanica … Este insa un film american, care recreeaza atmosfera Angliei secolului XIX, ajutat de niste decoruri excelente si o coloana sonora pe masura …  

Practic este povsestea unor hoti de cadavre , rememorata de unul dintre ei, avand in fata perspectiva ghilotinarii… Acesta incearca sa convinga un calugar, intruchipat de catre bestialul Ron Pearlman, de nevinovatia sa, incercand sa demonstreze onorabilitatea meseriei sale … Astfel, supranaturalul isi face loc in actiunea filmului, dand nastere uneia dintre cele mai bune parodieri a cliseului hollywoodian „undead”, pe care la-m vazut … Absolut toate personajele sunt memorabile , si vreau sa mentionez pustiul care il joaca pe Arthur Blake-copil… Este Daniel Manche , pe care l-am vazut in „JK’s The Girl Next Door” … Actor bun de tot, la cei 16 ani ai sai.

Probabil cel mai bun film comedy horror al anului, la mare lupta cu Zombieland … 6,3 pe imdb, subevaluat dupa parerea mea …

3 răspunsuri

  1. chiar nu e rau filmu. atmosfera este excelenta, iar creaturile gasite in morminte sunt ilare. Un film ce te binedispune.

    • a trecut ceva timp de cand am vazut filmul asta . si raman la parerea ca este probabil cea mai buna comedie horror pe care am vazut-o vreodata … Senzational !

  2. […] Citiţi şi aiciNotă:7/10Trailer […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: