Premier League : Shock !

Ancelotti se afla intr-un moment extrem de delicat. Asta pentru ca, in prezenta lui Abramovich, italianul a dat-o rau de tot in bara, astazi pe Stamford Bridge. Schimbartile sale au fost gresite, si matem ca panica lui sa nu releve neadaptarea la fotbalul englez, mascata pana in prezent de parcursul bun al unei echipe care poate invinge pe oricine din inertie.

Doua meciuri importante pe care Chelsea le-a pierdut pe nedrept, pot declansa o criza fara precedent, care se poate lasa cu demiterea italianulu. Cu toate astea, Abramovich are o vina in sincopele echipei pentru ca nu a transferat in ultimii ani, astfel ca grupul este oarecum blazat. Insa in momentul in care nu ai un al doile portar de valoare, iar hilario se face de cacat cand ti-e lumea mai draga , poate este si vina rusului, care a limitat bugetul. Apoi Mikel nu are ce cauta la Chelsea, iar acest lucru s-a vazut astazi. 

Cel mai grav este ca City nu a aratat ca o echipa mare, mai degraba s-a trezit cu victoria in palma, pentru ca Mancini venise la ciupeala. Are insa un jucator imens, Tevez, iar acesta, ajutat de Hilario , a socat echipa londoneza cu un gol  inscris pentru o echipa care nu jucase nimic pana in acel moment.  Si totul a cazut … Apararea, mijlocul, atacul, nimic nu a mai mers, desi Chelsea ataca cu doi oameni mai putin pe teren … Iar Ancelotti si-a demonstrat limitele … Ataci cu patru atacanti ? … Nu stiu, Ancelotti chiar crede ca Sturridge ala va ajunge mare ? … N-a ajuns nici Saviola !!

Sunt tare curios ce soarta va avea echipa londoneza, care ma obliga sa imi schimb parerea la fiecare saptamana.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: