Crabbie’s

Crabbie’s este o companie scotiana fondata in 1801 in orasul Leigh. Semnul distinctiv este un elefant, simbol al comertului facut de catre aventurierii scotieni cu tinuturile din Orientul Indepartat, de unde aduceau ghimbirul, un cunoscut afrodisiac, printre altele. Berea contine 4 ingrediente secrete.

Am gasit berea in Carrefour, adusa aici de catre o subsidiara ploiesteana a Halewood International. Din ce imi dau seama Halewood are participatiuni in compania scotiana, dar nu am avut rabdare sa citesc, si oricum nu cred ca este prea important.

Oricum, este prima bere britanica pe care o gasesc la noi, si prima cu ghimbir pe care o beau. Se bea rece si mixata cu lamaie, dar nu am facut asta pentru ca nu suport berea cu lamaie. Imi ajunge combinatia cu Pepsi.

Initial, Crabbies iti da o senzatie placuta, dulce. Esti luata apoi in primire de o avalansa de tente mentolate, extrem de ciudate pentru standardele mele. Iar la final , spre mirarea mea , berea devine efectiv picanta … Picanta de-a dreptul, lasand senzatia ca este o experienta noua pentru bautorul de bere autohton.

Personal, nu am devenit un fan, desi nu pot spune ca este o experienta neplacuta . dar nu sunt atat de sofisticat ca sa ma obisnuiesc cu asa ceva.

Un răspuns

  1. […] Dar … Berea asta care nu contine nimic din ceea ce este considerat daunator, dupa cum sustin producatorii, este excelenta. Bate , dupa parerea mea,  cealalta bere cu ghimbir de pe piata pe care o cunosc, Crabbie’s. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: