Delicii Prahovene

„Mousse” … O idee amaruie, avand in vedere ca este bazata aproape in intregime pe ciocolata sub forma de spuma, asezata pe un blat de trei sau patru centimetri grosime … Interiorul este insa un amestec dulce amarui, datorat visinelor incastrate in continut … Crema in care este prinsa scoica din ciocolata alba continea ceva crocant, pe care l-am gasit excelent … Nu stiu ce este pudra aurie cu care sunt improscate prajiturile …

Nu sunt foarte dulci, dupa standardele mele, dar oricum nu poti manca mai mult de o prajitura …

Publicitate

2 răspunsuri

  1. Ptiu, ptiu, că bine arată, mânca-le-ar mama! 🙂

    • asa am zis si noi 🙂
      nom mnom 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: