Grolsch

Sticla cea mica este o sticla normala de 330ml, si foloseste doar ca unitate de masura 🙂 …

Am gasit chestia aceea uriasa astazi, in Selgros si, desi este destul de scumpa, nu m-a lasat inima sa nu o adaug colectiei mele … 1,500ml de bere olandeza premium lager, 5,0%ABV, ceea ce suna destul de bine … Intentionez sa o tin la rece si sa o dau gata de Paste …

Nu o recomand pentru o bataie in bar … nici pentru unii, nici pentru ceilalti 🙂

Marca  Grolsch apartine celor de la  SAB Miller, fiind produsa de Grolsch Brewery (Koninklijke Grolsch N.V. – „Royal Grolsch”), o companie cu sediul in Enschede, Olanda. Istoria companiei incepe in 1615, cand a fost infiintata de Willem Neerfeldt in Groenlo. SAB Miller a cumparat compania in 2008 pentru 814 milioane EUR. Grolsch este al doilea mare producator olandez dupa Heineken.

Berea Grolsch este vanduta in peste 70 de tari, insa pietele tinta sunt Marea Britanie, Statele Unite, Australia, Canada si Noua Zeelanda.

Berea prezentata mai sus este cel mai bine cunoscut produs al companiei.

In 2007 Grolsch au fost printre producatorii de bere amendati de catre Comisia europeana pentru instituirea unui cartel menit sa influenteze pretul pe piata. Amenda primita de Grolsch a fost de 31,65 milioane EUR. Ceilalti membri ai cartelului au fost Heineken si Bavaria. InBev a scapat atunic pentru ca a „sifonat” , ca sa il citez pe „poetul national din Pipera”.

Update : Bere excelenta ! 🙂

2 răspunsuri

  1. o bere foarte buna

    • DUPA PAREREA MEA ESTE CEA MAI BUNA DE PE PIATA NOASTRA IN MOMENTUL ASTA … RAPORTAT SI LA GUSTURILE ROMANULUI IN MATERIE DE BERE …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: