Burger

Indonezia beneficiaza de a doua biodiversitate a planetei, dupa Amazonia … Mi-as dori sa ajung, intr-o zi, indepartata zi, acolo … As fi extrem de atent insa la burgerii pe care ii servesc pe acolo 🙂 …

Intregul proces tehnologic pe Dofiga

20 răspunsuri

  1. Bleac!
    Nu m-aş atinge de aşa ceva nici moartă! Mai bine iarbă şi alte alea…

    • hi hi hi … am auzit ca are gust de pui carnea asta :)… ma gandesc sa ma interesez de Mc Chiken ala 🙂

  2. Pare interesant… pacat insa ca au ajuns sa fabrice burgeri folosind resurse autohtone.
    In alta ordine de idei, daca as vizita Indonezia as vrea sa mananc cateva specialitati traditionale si nu un fel de mancare care se gaseste in toate fast foodurile de pe planeta!

    • si eu as incerca bucataria lor, mai ales ca imi place sa experimentez .. dar as ramane in anumite limite 🙂

  3. Pe zi ce trece incepem sa mancam tot mai multe porcarii.. Diferenta dintre noi si gaini (de exemplu) care mananca viermisori si tot ce mai gaseste prin pamant, e ca noi le mancam curate.. in rest, „rahaturi” bagam si noi.

    Sa mananci serpi probabil peste ani va fi ceva normal.. cum nu ne mai miram ca mancam pui (de gaina) gatit.. asa va fi si cu serpii. Mancam tot.. distrugem tot. Asta-i omul..

    • serpii , precum si alte astfel de „specialitati” sunt in meniul zilnic de milenii, in anumite zone ale lumii . obisnuiti cu altceva noi le vedem ca fiind ciudatenii …
      am vazut insa reactia lui Wright de la Travel Channel cand a auzit prima data de ciorba de burta … a reactionat cam cum reactionam noi cand vedem chestii precum cele de mai sus … iar eu , personal, stiu putine mancaruri mai bune decat ciorba de burta 🙂 .. asa ca …

      • Nu suport ciorba de burta 😆

  4. uaxxxx! mai bine apa si paie (fara bataie), decat asa! ai de capu’ meu!

    • apa , paie si bataie ! … da, da .. era un meniu „prefarat” de mine , in copilarie 🙂

  5. ba eu as manca. cine stie poate chiar imi place. mereu incerc chestii noi sa mananc pentru ca ma plictiseste sa mananc mereu acelasi lucru. am citi changi si imi ploua in gura de stilul de gatit al detinutilor alora, care saracii de ei gateau picioruse de sobolan, crezand ca sunt picioare de caprioara pitica… 😛

    • yap. mi-a placut la nebunie Changi … de fapt a fost singura carte a lui Clavell care mi-a placut ! 🙂

      adevaru’ e ca in situatii extreme foamea impinge la actiuni extreme … poate revin odata cu un post … Canibalismul … cosmarul suprem …

      • da, ai gasit ceva ce n-as manca. n-as manca carne de om. in „papillon” m-a scarbit rau de tot…

  6. @ Twenty : esti o raritate ! … sau eu sunt ?! 🙂

    • Nu-mi place deloc.. am avut vreo 2,3 tentative ( in perioade/locuri diferite, nu doar o ciorba de undeva si atat) de a baga 3 linguri in gura si dupa fiecare mai ca imi venea sa vomit. 😆

      • daca ajungi in Sinaia, urc pana la ‘Cabana Schiorilor” si incearca acolo … mai vb dupa aceea …
        Am mai mancat o ciorba buna de burta si la Cluj, la „Hanul Dacilor” sau cam asa ceva …

  7. Nu cred ca esti raritate.. parca si prietenei mele ii place.

    • s-ar putea sa fie un raport 50%-50% … Sotia mea refuza sa incerce macar 🙂

      • Eu am incercat pana la urma, din cauza ca eram curios.. Auzeam pe unii ca-i buna.. ca-i yummy.. si cand am bagat prima lingura, am pufait back 😆

  8. @ Anca : pe mine m-au atras mereu povestile astea …
    Ai vazut „Grimm Love” ?!?! Ingrozitor film, ingrozitoare poveste (si reala) …

  9. @ Twenty : iti recomand supa de usturoi in paine, de la unguri 🙂 … eu zic ca e mai buna decat a noastra 🙂 s-ar putea sa iti placa
    pe bune !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: