The Other Guys

Oare cum mai poti face in ziua de azi o comedie politista despre care sa poti spune cu certitudine ca nu este un esec ? … Asta pentru ca incercarile din ultimul timp ale lui Bruce Willis, tot mai batran, nu au reusit sa convinga …

Ei bine, iei toate cliseele care sustin istoria filmelor politiste, le faci manunchi si le introduce in scenariul unui nou film, cu UNICUL scop de a face misto de ele … Va iesi un film despre care se poate spune ca reuseste sa fie o parodie a celei mai amuzante serii politiste serioase lansate vreodata, anume “Lethal Wheapon” …

The Other Guys” reuseste insa sa stranga laolalta cel putin cativa actori extrem de inspirati… Asta pentru ca Samuel L. Jackson si Dwayne Johnson  sunt extrem de potriviti in rolul unor superpolitisti aroganti si mult prea increzatori in fortele lor ceea ce le asigura un rol intentionat periferic in aceasta comedie. Michael Keaton sau Eva Mendez, si Natalie Zea in rolul Cristinith, fac roluri extrem de serioase intr-un context care te va face macar sa zambesti daca nu sa razi cu gura pana la urechi.

Will Ferrell face un rol bun de tot, insa punctul forte al filmului ramane Mark Wahlberg, intr—un rol ciudat de politit hartogar, chinuit insa de dorinta de a arata ca poate fi si altceva. Ceea ce transforma rolul intr-unul solicitant pentru un actor obisnuit cu o total alta tipologie a personjelor sale. Ceea ce aduce in atentie faptul ca, intr-o cariera de 17 ani ca actor, acesta a jucat in foarte putine filme (27), insa majoritatea acestora sunt memorabile, ceea ce spune multe despre pedigree-ul lui Wahlberg.

Echipata cu explozii si cascadorii care nu ar face de ras nici o productie politista cu pretentii de blockbuster, “The Other Guys” este o surpriza a acestei veri, afirmandu-se ca o comedie placuta, debordand de un umor subtil, atingand de cateva ori cateva subiecte imortante ale lumii financiare. Nu ar trebui sa te astepti la gaguri care sa te arunce la pamant, tavalindu-te de ras, cat la o abordare ironica si in acelasi timp inteligenta a unor clisee usor tocite.

Notat cu 7 de catre IMDB, acest film se alatura unei alte comedii reusite de anul acesta , “Date Night”.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: