Hunt to Kill

Singurul motiv care te poate face sa arunci o privire acestui film este faptul ca Steve Austin, cunoscut mai degraba fanilor WCW, a facut un rol bun , alaturi de Vinnie Jones intr-un film decent “The Condemned”. In afara de asta starul din wrestling a aparut in rol de bad guy in recentul “The Expandables”, in care a fost, totusi, pus in umbra de prezenta unor monstri sacri ai filmelor action.

Ei bine, dupa ce au terminat filmarile la “The Expendables”, Austin si alti cativa au decis sa faca si ei un film, poate iese ceva din asocierea asta … Este o descriere plastica a situatiei, mai degraba pamfletara, dar realitatea este ca apar in scena, pe langa Austin, Eric Roberts (care a iesit rapid din film, avand ceva experienta in a isi alege rolurile) si Gary Daniels care va face un rol ingrozitor de slab. Astia trei sunt echipa de rai din filmul lui Stallone, care se pare ca s-au inteles tare bine pe periaoda filmarilor, de au ramas impreuna …

Nu are rost o discutie despre subiect, pentru ca este sinistru de banal.  Filmul are si parti bune. In primul rand exceptionalul cadru natural in care a fost filmat (padurile din British Columbia). In al doilea rand prezenta in distributie a singurului actor adevarat din acest film, Gil Bellows, nimeni altul decat tanarul Tommy din “Shawshank Redemption”. Sunt insa momente in care si el pare fals, mai ales ca este o eticheta care poate fi aplicata tuturor actorilor, incepand cu , dealtfel, simpatica Marie Avgeropoulos, actrita de care cred ca se va auzi in lumea modena.

Efecte speciale decente, dar scene de lupta catastrofale, un personaj principal complet “out of the picture”, si un mod de a dezvolta actiunea care denota amatorism, toate fac din acest film unul de evitat.

2 răspunsuri

  1. tot respectul pentru curajul tau de a te lua la tranta si cu filme (aprent sau nu) slab cotate.

    • mai degraba inconstienta … pacat de timp … bine asta ar putea ajuta pe altcineva, indemnandu-l sa nu isi iroseasca timpul 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: