Irresistible

Intr-un fel, as putea asocia filmul acesta cu „What Lies Beneath„, un film considerat un esec in ciuda unei distributii de exceptie. Un film care , la vremea sa mi-a placut mult.

„Irresistible” propude, la randul sau un duo redutabil, Susan Sarandon – Sam Neill, sustinut de o actrita pe care o apreciez destul de mult incat sa ma faca sa arrunc un ochi unui film pe al carei afis apare, anume Emily Blunt. Cei trei actori mentionati mai sus joaca la stardandele impuse de CV-ul lor.  Distributia este insa singurul lucru care ridica acest film australian care nu reuseste, insa, sa cucereasca publicul. Nu imi dau seama de ce pentru ca scenariul este acceptbil pana la un anumit punct. Nu am reusit sa imi dau seama despre ceea ce se petrece pana spre final, acesta fiind , banuiesc, o bila alba.

Cred ca partea rea a filmului o reprezinta finalul care este cam banal si previzibil. Dar chiar si asa o nota de 5,7 mi se pare cam drastica. Am mai adauga macar 0,5 puncte … pentru un thriller care nu reprezinta deloc un „must see”,  pe care l-am putut urmari pana la final, dar pe care nu prea l-as recomanda. Nu este genul de film pe care sa il vezi a doua oara.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: