Rabbit Hole

Bazat pe o piesa de teatru premiata cu Pulitzer (David Lindsay-Abaire), filmul prezinta drama consumata decent a unei familii perfect normale care si-a pierdut copilul intr-un accident de masina. Primul lucru care atrage atentia de-a lungul celor celor doua ore cat tine filmul, este extraordinarul bun simt care ii caracterizeaza pe cei doi protagonisti.

Nici furia ateista a mamei nici pornirile adulterine ale sotului nu ii abat de la drumul lor comun catre o noua viata, iubirea lor fiind extrem de clara si veridica in ciuda unor scene de conflict incredibil interpretate de catre doi actori absolut senzationali.

Nicole Kidman face un rol admirabil, personajul sau fiind absolut natural. Interpretarea lui Aaron Eckhart pare stearsa la inceput, insa este doar o impresie gresita. Omul face un rol remarcabil, alaturi de Kidman oferind scene de un realism extrem.

Filmul este foarte bine vazut pe IMDB , 7.6 , in scadere totusi , in timp ce Rotten Tomatoes ii acorda un 7,5 (83% fresh).

„Rabbit Hole” este un film bun, fara a oferi insa cine stie ce suprize. Este un film care te introduce in acea stare de asteptare dureroasa, fara sperante, de dupa pierderea cuiva drag.  Actiunea are un caracter liniar, care cu siguranta va plictisi un amator de filme care sa stimuleze adrenalina. Nu ofera mai mult suspans decat un concert de muzica de camera, insa se bazeaza pe interpretarea de exceptie a actorilor de pe afis.

Un film clasic american, dedicat cinefililor …

6 răspunsuri

  1. excelent filmul. naturaletea persoanjelor e incredibila. Mi-a placut foarte mult modul diferit in care personajele se desprind de amintirea baiatului si finalul optimist. Nicole e senzationala 🙂

    • nu cred ca am vazut-o pe Kiman mai naturala decat in filmul asta … m-a uluit miscarea ochilor sai. ii recunosteam pe cei din jurul meu, pe mine insumi, in diferite situatii … realism 100%. actrita uriasa, femeia asta

  2. hmm nu stiam ca a iesit din gaura, varianta dvd, tre sa ma uit cat de curand 🙂

    • 🙂 … cred ca o sa il apreciezi. am senzatia asta ! 🙂

  3. Unde ai gasit filmul? Eu l-am cautat pe torrents si nu l-am gasit.

    • habar n-am o sursa. nu l-am vazut la mine …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: