Tomorrow, When the War Began

Regizat de Stuart Beattie, un om inplicat in elaborarea scenariilor pentru „Australia” sau „Pirates of the Carribean”, „Tomorrow, When the War Began” este prima parte dintr-o trilogie proiectata a isi lansa urmatoarele doua episoade in 2012 si 2013, trilogie care urmareste a transpune pe ecrane seria „Tomorrow” a lui John Mardsen.

„Tomorrow, When the War Began” este un teen movie atipic in sensul ca desi incepe cu un cliseu, o gasca de adolescenti care se strang pentru a pune la cale o actiune in comun, continuarea ulterioara este total diferita de ceea ce ofera un astfel de film.

Filmat profesionist si cu efecte speciale  interesante si, banuiesc, costisitoare, filmul propune o versiune fictiva a ceea ce s-ar putea intampla in momentul unui atac surpriza al unei natiuni inamice, si reactia pe care ar putea sa o aiba un grup de tineri, care nu stiu nimic, inteleg destul de putine , la inceput, si care se trezesc subit intr-o lume cu totul noua si mai ales guvernata de legi total diferite decat cele care le guvernau existenta.

Persoanjele sunt bine conturate si reusesc in timp record sa se faca simpatice, castingul fiind extrem de inspirat. Notat initial peste 7 de IMDB, acum este in scadere ajungand la o cotatie de 6,7. In schimb Rotten Tomatoes ii acorda procentaje bune de tot, cotandu-l la 6.2.

Singurul punct slab al filmului este ca de la un moment dat intriga devine neverosimila, ceea ce imbie la comentarii rautaciase. Per ansamblu este insa un film extrem de interesant. Si australian pe deasupra 🙂 …

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: