The Invasion

Filmul „The Invasion” lansat in 2007 este a patra ecranizare a romanului ” The Body Snatchers” lansat in 1955 de catre Jack Finney. Dintre aceste ecranizari, prima a devenit o legenda, ceea ce a legitimat incercarile ulterioare  de a reedita succesul, incercari mai mult sau mai putin sortite esecului.

In ciuda faptului ca s-a bazat pe un cuplu destul de rasunator, Kidman – Daniel Craig ( venit dupa Munich si noua interpretare a unui James Bond mai agresiv decat oricand), filmul a fost un esec de rasunet, in primul rand din punct de vedere comerical, provocand producatorilor o gaura de vreo 25 de milioane USD.

Desi au beneficiat si de aportul fratilor Wachowski, dupa problemele ridicate de prima versiune a filmului, care a nemultumit profund casa producatoare, ceeaa ce a dus la amanarea cu un an a lansarii plus o crestere de costuri de pana la 10 milioane USD, filmul nu a reusit sa treaca de stacheta mediocritatii in primul rand pentru faptul ca scenariul nu a pus deloc in valoare actorii de prima mana pe care i-a avut la dispozitie.

Catalogat ca un Sci-Fi Thriller, filmul ar fi putut foarte bine sa faca parte dintr-un sezon X Files, daca actiunea ar fi fost condensata in 45 de minute.

In ciuda aspectelor negative, puse indeajuns in lumina de catre critica necrutatoare (IMDB – 6.0 , Rotten Tomatoes –  un catastrofal 19% freshness, Metacritic – 45% metascore , Yahoo Movies – C+), filmul poate fi considerat … watchable … Fara a avea mari pretentii insa …

7 răspunsuri

 1. Need un horror macar de 6.. Ai ceva Bun?

  • Si nu ma refer la cel de aici 😆 Ca l-am vazut pe HBO (parca).

   • nu-mi trece nimic prin cap, in momentul asta …

    m-ai luat pe nepregatite …

 2. ia incearca asta, daca nu l-ai vazut … nu e rau !

  http://www.imdb.com/title/tt1020530/

  • Vazut.. (cam) De pe vremea cand nu stiam de existenta noastra 😆

   • dar nu stiu de ce.. am un deja vu gen: Eu ti l-am recomandat =))

 3. posibil, dar l-am vazut de mult, cred chiar in anul aparitiei … inainte de blog …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: