Little Fockers

La mare distanta in timp dupa succesul filmului original, cineva s-a gandit ca ar fi cazul sa mai stoarca ceva bani din lamaia deja uscata a francizei „Fockers” … Daca primul film a fost o comedie mult peste medie, al doilea film a adus pe ecrane un subiect deja obosit, ceea ce nu a exclus un oarecare succes. Se parea insa ca odata cu ” Meet the Fockers” avea sa se incheie razboiul dintre personajele lui De Niro si Stiller.

Ideea de a resuscita cele doua familii nu a fost excesiv de proasta din moment ce filmul si-a castigat banii investiti, ba si ceva de cheltuiala pe deasupra … Entuziasmul a disparut repede pentru ca „Little Fockers” ofera cam aceeasi reteta ca si celelalte, umor in doze atent calculate, ceva vulgaritate si nelispitul  raboi al privirilor Jack-Gay.

Nu este un film catastrofal, ba chiar castiga ceva puncte in competitia cu al doilea film al seriei prin aparitia in distribuitie a Jessicai Alba si a lui Harvey Keitel, prea putin pusi in valoare, insa.  Este o comedie destul de plata, care nu isi justifica deloc titlul, avand in vedere ca micii Fockers nu au aproape nimic de a face cu subiectul central. Banuiesc ca a fost un artificiu de marketing, menit sa ascunda repetarea cliseelor impuse de primele doua filme.

Exista insa un milion de alte filme mult mai proaste, asa ca nota de pe IMDB (5.3) este cam drastica. Insa oricum nu poate urca peste 6. Rotten Tomatoes il coteaza de parca a fost rejectat la casting. 9% freshness ?! … Daca te iei dupa asta este mai prost decat un amateur porn  si nu este cazul … Merita apreciat macar pentru jocul actorilor, desi nu se deosebeste de ce au oferit precedentele doua filme .

Reclame

4 răspunsuri

 1. l-am vazut acum 3 zile si sunt de acord cu ce zici si tu. e mai bun ca al doilea si parca Gay nu mai e acealsi prostovan. parca aici are mai mult tupeu.

  • sa fiu sincer, preferam mai mult prostovanul din primul film 🙂

 2. aha, a apărut şi-al doilea!
  Btw, când apare Kill Bill 3, promiţi să mă anunţi şi pe mine??

  • asta e al treilea … acu’ vad ca am pus posterul de la al doilea … neatentie, deh …

   pe cuvant ca dau un buzz … doar ca n-am fost fan al primelor doua …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: