Linistea din munti …

Amangiri Resort este un hotel senzational care face parte din Aman Resorts Group, un lant hotelier de lux care are proprietati in 15 tari. Grupul a fost infiintat in 1988 de indonezianul Adrian Zecha, descendentul unei bogate familii de proprietari de plantatii, familie cu descendenta ceha si indoneziana. Axat initial pe zona asiatica (Bhutan, Cambodia, China, French Polynesia, India, Indonezia, Laos, Filipine, Sri Lanka si Thailanda) grupul s-a extins si in Franta, Moroc, Muntenegru, Turks & Caicos iar din 2009 si in USA.

Situat in Utah, in regiunea numita Four Corners, o zona unde se intersecteaza granitele statelor Utah, Colorado, New Mexico si Arizona, hotelul ofera o experienta extraordinara intr-un peisaj selenar, casa straveche a triburilor Navajo si Hopi. „Amangiri” inseamna ” munti linistiti” in dialectul urdu, vorbit in Pakistan si India.

Pana maine, 14 Aprilie, preturile variaza intre 850 si 3,300 USD. Presupun ca pe noapte 🙂 … Hiking, boating, scenic fllights, calatorii in parcurile naturale din zona, alaturi de spa si alte placeri oferite de hotelurile hiper premium, toate acestea fac interesanta o calatorie intr-un astfel de loc. Personal, m-as baga …

sursa imagini : Ziza

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: