Captifs

 

Este un subiect extrem de sensibil pentru mine. Este, in opinia mea, una dintre cele mai crunte ipostaze in care specia umana a reusit sa se puna. Nu exista termeni pentru a descrie oroarea pe care o astfel de activitate o aduce in universul stramt in care ne zbatem. Nu exista pedeapsa indeajuns de meritata pentru cei care fac asta …

„Captifs” este o productie franceza care abordeaza acelasi subiect ca si „Turistas” un film inexplicabil de subevaluat, dupa parerea mea. Acesta pare insa mai intens si mai putin comercial decat filmul american.

Filmul este socant, mai ales in lumina stirilor care crediteaza cu un inalt grad de probabilitate existenta unor astfel de retele. Filmat foarte bine, cu un personaj principal interpretat rezonabil de catre Zoé Félix si avand in spate o istorie care isi deapana coerent firul, „Captifs” nu este doar un film horror cat mai degraba un avertisment.

Te va umple de ura. Cotatia acordata de IMDB este nemeritata, as spune. Un film  bun, care aduce in fata tenebrele unei lumi care ar putea fi nu atat de departe pe cat crezi.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: