Night of the Demons

 

Avand in vedere ca este un remake al unui film din ’88 care nu a rupt cine stie ce gura targului, filmul acesta n-ar trebui sa dea prea mari sperante, desi, in ultimii ani, au fost cateva reluari care au fost mai bune decat originalele(cel putin dupa parerea mea), si ma gandesc la „The Hills Have Eyes” si :The Last House on the Left”.

Ei bine, prima impresie este ca filmul va avea macar un succes moderat. Ma refer la primul moment horror, scena cu oglinda, jucata de Monica Keena.  Ramane singurul moment de calitate al filmului, restul fiind o reluare a unor clisee tocite si o colectie de machiaje profesioniste dar deja folosite atat de cinematografia horror cat si de Michael Jackson, prin videoclipurile sale.

Filmul esueaza pentru ca aluneca spre o descriere tip heavy metal a unei nopti dominate de obscur si demoni. Cam puerila viziune, Gierasch ar fi facut mai bine sa se inspire din spectacolele black metal, ar fi obtinut ceva mai multa atmosfera macabra, mai ales ca pare a se fi specializat pe productii horror. Dubioase.

Ramai cu coloana sonora din care iese clar in evidenta Type O’ Negative. Despre interpretare ar fi putin de spus. Keena, o actrita pe care o stiu de la „Crime and Punishment in Suburbia”, unul dintre filmele mele preferate din perioada VHS, joaca decent pentru filmul asta si nivelul pe care il tinteste. Furlong, simpatic ca intotdeauna, insa o imagine a declinului. De la „American History X’ la filmul asta !!! … Nice. Oricum, omul filmeaza la greu, in CV-ul sau avand peste 10 filme in 2011. Imi dau seama cat suflet pune intr-un rol …

Notat cu 4,7 pe IMDB si cu 4,4 pe Rotten Tomatoes, „Night of the Demons”, versiunea 2009, este un film doar pentru fanii horror-ului de carnaval. Nu este o comedie, insa uneori este hilar. Este slab desi ar fi putut fi macar decent, ingredientele existau. Lasa-l, cu siguranta ai ceva mai bun de facut … Daca este insa un fanatic, poti sa il vezi. O sa iti treaca 🙂 …

Reclame

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: