Bushy’s Gibraltar Barbary Beer

 

Prietenii mei Anca si Narcis s-au intors din peregrinarile lor prin lume si , printre alte daruri, m-au fericit cu o sticla de Gibraltar Barbary Beer, o bere produsa de o mica berarie din Isle of Man, pe numele sau Bushy’s. Ca o paranteza, Isle of Man, asemenea Germanie, are propiria sa Lege a Puritatii Berii, datand din 1874.

Bushy’s Brewery isi are sediul in orasul Douglas, capitala si cel mai mare oras din Insula Man. In 1986, Martin si Nicky Brunnschwieler, frate si sora, au preluat un bar din oras, Zhivago’s Bar, iar dupa doar doi ani au infiintat o microberarie in beciul barului, lansand un brand propriu, Old Bushy Tail, concomitent cu schimbarea numelui pubului in Bushy’s Brewpub.  Vechiul bar, Bushy’s, este in prezent o legenda locala, datorita ambiantei deosebite pe care o oferea, acolo distrandu-se laolalta motociclisti, goths, hippies, avocati, oameni de afaceri, sau studenti. In 1990 beraria a fost mutata in afara orasului, investindu-se in echipament nou.

Gibraltar Barbary Beer este un brand lansat in colonia britanica, cunoscut pentru faptul ca este produs folosind hamei cultivat chiar in Gibraltar, in Alameida Botanic Gardens.

4,4 ABV, o bere pe care nu o sa o deschid in ruptul capului, si un lebel design care imi place la nebunie …

Multumesc, bre ! 😆

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: