Mac Queen’s Nessie

 

„Mac Queen’s Nessie” este un scottish ale, o bere produsa din malt de whisky, fiind imbuteliata abia dupa ce este invechita timp de sase luni. De fapt, pe site vorbesc de invechire timp de 2 luni in timp ce pe sticla scrie 6 luni … Ma rog, este descrisa, conform etichetei, „un whisky intre beri” … Alcoolizata decent (5% ABV), berea nu provine din Scotia sau din Regat, asa cum te-ai astepta, ci este un produs al Brauerei Schloss Eggenberg, una dintre cele mai vechi berarii austriece, ale carei origini dateaza de la anul 971, desi productia comerciala a inceput abia din anul 1681.

Printre brandurile companie se mai gasesc si „Eggenberg Silver Bottle” (un „must have” pentru un colectionar), Urbock 23° (despre care am vorbit cu muuuult timp in urma),  sau „Spirit of Hemp” (o bere cu o eticheta exceptionala). Pentru romani, Eggenberg inseamna, in principal, Hopfen Konig.

Am gasit „Nessie” cu mult timp in urma, in Billa, pe vremea cand mai schimbau si ei sortimentele de bere. Este una dintre veteranele colectiei mele … In ultimul timp, n-am mai vazut-o pe nicaieri …

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: