Empty

 

Motivul pentru care scriu despre acest film este acela ca, vizionandu-l, mi-a insuflat ideea de a face, spre sfarsitul anului, un top al celor mai slabe filme pe care le-am vazut vreodata. Categorie la care imi va fi greu sa nominalizez o alta productie.

Totul este catastrofal la filmul asta, ceea ce, pe undeva, te si impinge sa rabzi torura pana la sfarsit. Dintr-o pornire SM, presupun, din curiozitatea de a vedea daca se poate si mai rau.

„Empty” este cel mai bun titlu dat acestui film (?!?!?!?!). Totul incepe cu asocierea cu „The Road”, in opinia mea, pe langa o teapa fara scrupule, aceasta asociere fiind una dintre cele mai mari jigniri care pot fi aduse unui film cu adevarat mare. Ma rog, asta este si greseala mea, subiectul fiind indeajuns de interesant pentru mine incat sa nu ma fi ostenit a vedea ce cred cei de pe IMDB. Care, observ ca au fost deosebit de generosi cu acel 4,2 acordat …

Filmul nu este o drama pentru ca nimic din ceea ce compune filmul nu duce cu gandul la dramatism. Iar dialogurile, prin stupiditatea lor, raportat la subiect, totusi „sfarsitul lumii”, fac varza orice urma de dramatism. Horror ? … Mi se pare o gluma, filmul asta nu poate fi considerat horror nici de catre cel mai fricos dintre locuitorii planetei.

„Empty” puncteaza decisiv si la jocul actorilor, atat de slab incat devine dureros, pe alocuri, in timp ce amatorismul regizorului pare definitiv. Nu imi dau seama daca a existat intentia de a da o tenta „mockumentary” filmului, dar mai bine ar fi abandonat idee. Gata …

Daca esti in cautarea unei catastrofe, atunci aceasta este alegerea perfecta …

Publicitate

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: