Premier League : Fernando Tor .. Ramirez

Chelsea 4 -1 Swansea

Parea ca Torres a iesit la lumina. Era al doilea meci in Premier League in care a inscris si te puteai astepta la cel putin un hattrick, spaniolul fiind eroul incontestabil al reprizei, avand in vedere ca golul doi, inscris de Ramirez, plecase dintr-o pasa luminoasa a sa, in adancime. A fost nevoie de un moment de ratacire, venit din entuziasm, iar un fault dur, insa nu atat de dur, avea sa fie drastic pedepsit de un arbitru prost, dar „acoperit de regulament”, astfel ca momentul de glorie al spaniolului, sau revenirea sa in prim plan, avea sa se amane.

O decizie luata parca in compensatie la faultul grosolan facut de Ashley Cole intr-un alt meci, cel cu United, cand englezul a fost aproape sa il rupa pe mexicanul Chicharito. Aceasta decizie a schimbat insa meciul care a devenit anost, cu Chelsea jucand economicos si atent, o perioada lunga de timp inghesuita in propria jumatate de catre o echipa, totusi, prea mica pentru un razboi atat de mare. O echipa mica cu o galerie mare.

Catre final, laurii gloriei pierduti de catre Torres au fost ridicati de catre „kenianul albastru”, Ramirez reusind prima sa dubla la Chelsea sub privirile lui Drogba, revenit pe teren dupa accidentarea horror de acum cateva etape. Revenire rasplatita cu un gol care nu a facut decat sa evidentieze diferenta clara de valoare intre cele doua echipe.

VB a luat o decizie cu dus intors, lasandu-l pe banca pe Lampard. Portughezul poate incheia o era, era Mourinho, printre ai carei exponenti se afla si Lampard, sau isi va fi batut primul cui in sicriu. Spre binele lui Chelsea sper ca a luat decizia corecta, mai ales ca Lampard juca rau de tot, si nu de ieri de azi, ci de o buna bucata de timp, astfel ca decizia portughezului ar parea justificata. Sperante exista, iar acestea poarta numele Juan Mata.

ps. Pas in fata facut toate de echipele mari. Sper ca United sa nu ramana datoare !

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: