Premier League : Made in Italy

Manchester City 2-0 Everton

Manchester City si-a dezbracat forta haina de echipa spectaculoasa, avand de dus un razboi la sol impotriva unei Everton lipsita de tupeul ofensiv de altadata insa dispusa la un joc bazat aproape exclusiv pe tackling si alunecari la limita sportivitatii. Un joc dur, care se putea solda cu orice rezultat daca everton ar fi atacat mai mult. Spun asta pentru ca City a tremurat, din nou, pe faza defensiva unde Kompany straluceste pentru ca dupa cateva minute sa o dea in bara.

In momentul in care meciul incepea sa devina nesuferit pentru echipa lui Mancini, acesta are o inspiratie de moment si introduce un Balotelli cu un nou look, teasta sa semanand cu o autostrada tatuata de franele unui vitezist neatent. Iar copilul teribil(ist) al fotbalului a reusit sa transforme in gol o faza la care Aguerro nu s-a putut decide de unde este mai frumos sa inscrie, indurandu-se intr-un fina sa paseze cu calcaiul catre Balotelli care a plasat mingea, cu ceva noroc, in coltul portii unui excelent, dealtfel, Tim Howard.

A urmat o serie de cateva minute in care City a atacat furibund, dand senzatia ca avea sa calce in picioare echipa „caramelelor” insa iuresul lor s-a oprit la fel de brusc cum incepuse. Finalul nu a adus nici iuresul albastru, obisnuit, sezoanele trecute, iar Drenthe avea sa demonstreze de ce i s-a facut vant de la Real Madrid. Olandezul si-a batut joc de o pasa iar Milner, o alta mutare „italiana” a lui Mancini avea sa faca 2-0.

Mancini care intre timp inchisese jocul introducand si tanarul sarb Stefan Savic, astfel ca Everton a mai avut putine de facut pentru a putea schimba soarta jocului.

Intrebarea este : ce va face City pe terenul lui Bayern ?

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: