Terra Nova

 

O idee buna. Un „spate” financiar solid, acelasi lucru putand a fi spus si despre experienta producatorilor. Atunci ? … ce lipseste pentru ca acest pilot sa transforme serialul pastorit din umbra de Spielberg in lovitura toamnei 2011 ?

Ar fi de luat in calcul modul fortat in care este derulat firul epic. Aici, cred ca orice serial va avea de suferit in directia asta, atata timp cat nu se va apropia macar de standardele impuse de catre „Game of Thrones”. Apoi, ar trebui adaugat efectele speciale extrem de slabe avand in vedere ca vorbim de un domeniu in care mai sus numitul Spielberg a impus si el niste standarde, cu multi ani in urma. Dinozaurii, pe langa faptul ca sunt „slabuti”, sunt extrem de discreti. Practic, poti intalni mai multi dinozauri la Antipa decat in filmul asta, lucru care poate fi imbunatatit pe parcurs, totusi.

Distributia pare slabuta, prezenta lui Stephen Lang(AVATAR) nefiind de ajuns pentru a rifica in mod semnificativ un film care abunda in clisee, atat de multe incat munca actorilor ajunge a fi bagatelizata, in ciuda eforturilor lor.

Altfel, in afara acestor aspecte, prima impresie lasata de Terra Nova aduce a ” las’ sa mai vedem ce-o fi” … Serialul poate fi privit si cred ca va strange ceva fani, fiind ceva nou. Ramane de vazut, asa cum era de asteptat, daca scenariul va avea destule povesti de depanat sau se va multumi a se invarti in jurul acelorasi laitmotive.

O experienta placuta, chiar daca exista sanse sa se opreasca dupa doar un singur sezon …

4 răspunsuri

  1. Din poza ma duce cu gandul la LOST 😆

    • surprizaaaa ! … nu l-am vazut :mrgreen:

  2. Am vazut ceva parodie in South Park.. ”LOST and Jurasik Park in the same shit” :))) Cam asa spuneau.. Cum nu mi-a placut LOST, nu cred ca voi incerca Terra Nova.. Nu-mi place nici ”plot”-ul si nici vre’un actor anume..

    • daca asta e facut dupa LOST, nici nu ma mira ca imi da motive sa stramb din nas … o sa raman aproape, totusi, ceva timp, pentru ca Jurassic este o legenda pentru mine …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: