Page Eight

 

„Page Eight” este un film destul de bine primit, avand o cotatie de 7,0 pe IMDB, ceea ce il mentine, deocamdata, in categoria filmelor acceptabile. Cotatia va scadea, cu siguranta …

Filmul este o poveste desprinsa din lumea serviciilor secrete britanice, ceea ce ar putea duce la o evolutie interesanta a intrigii. „Page Eight” nu ofera insa nimic extraordinar, bantuie doar pe langa un subiect destul de discutat in ultima vreme , rezumandu-se a zgaria, doar, la suprafata, problema torturii institutionalizate practicate de americani.  Implicarea lui Weisz, dincolo de interpretarea obisnuit buna, consta intr-un personaj care nu face altceva decat sa adanceasca confuzia legata de ceea ce vrea sa livreze acest film. Nighy a avut si zile mai bune. Pare obosit si in afara personajului, o versiune imbatranita a unui James Bond scrobit care si-a ratat vocatia, esuand la stadiul unui contopist.

„Page Eight” este unul dintre filmele care vor sa spuna multe dar sfarsesc prin a nu spune nimic. Un film destinat uitarii rapide. Plictisitor si anost, in ciuda unei productii decente per ansamblu.

Cinefilia : Florin, Marian, Grapefruits, Adina, Jovi,  Piratul Cinefil, Waven, Ghimpele Ploiestean, Otto’s Movies

2 răspunsuri

  1. Cred a e primul film la care eu o sa dau o nota mai buna ca tine. Nu stiu, mi-a palcut. Abordarea fara violenta mi-a placut tare mult.

    • nu e greu :). pe mine m-a lasat complet in ceata . nu imi dau seama ce au vrut sa transmita. oricum, trec printr-o perioada in care nu prea imi arde de filme … po fi si asta o cauza …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: