Grey …

O idee plecata de la Piratul Cinefil imbie la a povesti despre un film necunoscut care mi-a ramas in memorie. Nu stiu cat de necunoscut este “The Gray Man”, insa pot spune ca nu inteleg sub nici o forma motivul pentru care acest film este atat de subapreciat. Este vorba de o poveste macabra pe care eu am privit-o ca o completare a subiectelor capodoperei “Changeling” si a excelentului “The Lovely Bones”. Practic , din punctul meu de vedere, este vorba de aceeasi poveste, spusa din perspective diferite. “Changeling” vorbeste din punctul de vedere al parintelui care isi pierde copilul, “The Lovely Bones” din punctul de vedere al copilului rapit, iar “The Grey Man” din punctul de vedere al rapitorului.

Trei povesti realizate cu mijloace diferite, “The Gray Man” fiind cea mai saraca dpdv al distributiei si al experientei regizorale, fara ca aceasta sa-l transforme intr-un esec.

Un film bun, trist, intunecat si ingrozitor de credibil. Florin il demoleaza, dar eu raman la parerea ca este un film de vazut.

5 răspunsuri

  1. Poate ca am fost putin mai dur cu el.. Am si o scuza, am vazut To Catch A Killer (1992) in aceiasi zi. Am povestit eu de el..Daca vrei un film bun, asta e recomandarea mea

    • il am pe lista,da, de la tine, insa, deocamdata, m-ati invatat la seriale 😆

  2. […] = 'compact';tweetmeme_url='http://www.worldchanged.eu/archives/15353';Stefan mi-a adus aminte ca am demolat un film ceva mai vechi. Eu mi-am adus aminte ca am mai demolat un serial acum ceva timp. Era vorba de Stargate […]

  3. versiunea cu mama am vazut, versiunea copilului deloc iar cu cea a rapitorului aud pentru prima data 🙂

    • bine, acum trebuie sa spun ca l-ai vazut pe cel mai bun …

      ps. inseamna ca l-am nimerit ,,, e necunoscut 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: