The Caller

 

„The Caller” nu are o imaginea prea buna. Daca te iei dupa poster, ar fi o noua versiune a unei teme vechi. Sunt o groaza de filme despre o fata tanara si singura care raspunde unui telefon. La capatul celalalt la firului fiind cine nu trebuie… Si de aici, clisee peste clisee.

Insa acest film anglo-portorican nu prea are de-a face cu asta, fiind apropiat de „The Echo„, fara a avea parte de nuanta horror a aceluia. „The Caller” spune o poveste in care supranaturalul manipuleaza timpul si existenta depresiva si lipsita de spectacol a unei tinere haituite de un trecut invaluit in mister si violenta. Apropos, interpretare decenta a actritei principale, Rachelle Lefevre, insa cam atat. Luiz Guzman apare si el pe acolo, insa nu face altceva decat sa dea o aparenta de greutate filmului.Am senzatia ca nu a acceptat rolul decat pentru oportunitatea de a da o fuga, gratis, pe acasa. Se pare ca in rolul principal ar fi trebuit sa joace Brittany Murphy, care inainte de regretatat sa plecare a jucat in ceva similar, „Deadline„.

Nu mare lucru. Un film de autor, regizorul punand cu grija in scena un scenariu care nu contine nimic deosebit. 5.,7. Cam atat merita.

Cinefilia : Jovi, Piratul Cinefil – despre o capodopera, Poison Whiskey

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: