Panic Button

 

Coperta DVD-ului avertizeaza ca vei avea de-a face cu cel mai bun horror britanic din ultimii ani. Dupa ce vezi filmul poti sa tragi o singura concluzie : daca afirmatia este adevarata, atunci horror-ul britanic este mort si ingropat.

„Panic Button” nu este un horror nici pe departe, scenele care ar avea sarcina sa adere la acest gen nefiind altceva decat niste biete inserari in cadrul filmului a unor „amateur videos” aparent violente care nu ar putea speria nici macar o pisica dormind in apropierea unor amstaff injectati cu rabie. Un subiect despre care se vorbeste indelung, anume pericolele ascunse ale retelelor sociale, un subiect care nu a reusit pana acum, din cate stiu eu, sa ofere vreun horror care sa merite banii aruncati pe DVD sau bilet. Joc lamentabil al actorilor, deji acestia se straduiesc, un personaj invizibil mai sacaitor decat niste tantari purtatori de tiofs si un final plat si lipsit de vreo scanteie care sa justifice banii investiti in acest film indie. 300,000 GBP, aud. Mai bine ar fi cumparat un Aston Marin …

5,2 pe IMDB. O nota mult prea mare pentru un film pe care il abandonezi dupa primele 20 de minute sau pe care il derulezi in 16X. Ce alegi? Ghici ghictoarea mea, ca sa citez un calsic. De fapt mai exista o solutie. Cea mai inspirata. Si ca sa ramanem in aria de interes a filmului, are forma unui buton, pe telecomanda … EJECT.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: