Jack and Jill

 

Uneori, Sandler ar trebui sa se opreasca in usa casei sa admire peluza superbei vile si sa se intoarca in patul primitor, mare cat un teren de fotbal. Probabil. Ar fi mai bine pentru toata lumea pentru ca, uneori, reuseste sa o dea in bara cu umorul sau, destul de greu de inteles in anumite cazuri. Un astfel de caz este „Jack and Jill”, un film care ar fi trebuit sa ramana la stadiul de proiect. poate ca a venit intr-un moment prost. Spun asta pentru ca  „Grown Ups” a fost chiar placut pe cand acest film este agasant. Sau poate ca reinventarea personajului din „Waterboy” nu a pacalit pe nimeni.

Un esec: IMDB. Roten Tomatoes. Sunt banii lui, insa, si , oricum, ii inmulteste chiar si cu „aratarea” asta. Pacino ? Prezent pentru bani sau din colegialitate. Altfel, nu imi explic …

2 răspunsuri

  1. Am scris recenzia astazi dar stau nu stiu daca o public. filmul e penibil. Sandler la fel, iar Pacino m-a dezamagit total. I-am dat 1,5 si alea 0.5 se datoreaza lui J. Depp.
    Off – Sandler e nominalizat la Razzies pentru cea mai proasta actrita. Sper sa castige 🙂

    • scena aia cu Depp este cea mai buna a filmului. omul se uita la Sandler si pare a nu sti ce vrea asta.ceva intre jena si penibilul situatiei. adica fix senzatia pe care o lasa filmul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: