Jack and Jill

 

Uneori, Sandler ar trebui sa se opreasca in usa casei sa admire peluza superbei vile si sa se intoarca in patul primitor, mare cat un teren de fotbal. Probabil. Ar fi mai bine pentru toata lumea pentru ca, uneori, reuseste sa o dea in bara cu umorul sau, destul de greu de inteles in anumite cazuri. Un astfel de caz este „Jack and Jill”, un film care ar fi trebuit sa ramana la stadiul de proiect. poate ca a venit intr-un moment prost. Spun asta pentru ca  „Grown Ups” a fost chiar placut pe cand acest film este agasant. Sau poate ca reinventarea personajului din „Waterboy” nu a pacalit pe nimeni.

Un esec: IMDB. Roten Tomatoes. Sunt banii lui, insa, si , oricum, ii inmulteste chiar si cu „aratarea” asta. Pacino ? Prezent pentru bani sau din colegialitate. Altfel, nu imi explic …

2 Răspunsuri

  1. Am scris recenzia astazi dar stau nu stiu daca o public. filmul e penibil. Sandler la fel, iar Pacino m-a dezamagit total. I-am dat 1,5 si alea 0.5 se datoreaza lui J. Depp.
    Off – Sandler e nominalizat la Razzies pentru cea mai proasta actrita. Sper sa castige :)

    • scena aia cu Depp este cea mai buna a filmului. omul se uita la Sandler si pare a nu sti ce vrea asta.ceva intre jena si penibilul situatiei. adica fix senzatia pe care o lasa filmul.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 121 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: