Mientras duermes

 

„Mientras Duermes” poarta semnatura unui regizor care are deja un nume serios in aria filmelor de suspans spaniole, avand in vedere CV-ul sau, deloc vast, dar care include  „Frágiles”, cu Calista Flockhart, dar si excelenta dubla [Rec]. Numele lui Jaume Balagueró promite, iar acest film nu dezamageste nici macar o secunda, desi, am o vaga senzatie ca ideea nu este deloc noua.

Filmul nu este neaparat un horror, fiind in schimb un excelent thriller, insa in cazul filmului spaniol cele doua genuri se cam amesteca, ibericii fiind, in opinia mea, etrem de subtili, nefiind amatorii scenariilor sanguinare. „Mientras Duermes” se inscrie in tipare, avand parte, astfel, de o excelenta imbinare intre coloana sonora si scenele tensionate, totul dublat de o interpretare excelenta sin partea lui Luis Tosar, actor remarcat de mine in „Celda 211„.

Povestea unui dement incapabil de a constientiza senzatia de fericire si al carui singur motiv de a trai este acela de a sterge zambetul de pe fata celorlalti, in speranta disperata ca atunci isi va fi gasit propria forma denaturata de extaz.

7,0 pe IMDB pentru un film care nu aduce nimic nou dar care isi spune povestea extrem de inspirat. Merita vazut, cu siguranta.

Publicitate

4 răspunsuri

  1. Mi-a mai spus cineva de filmul asta, o sa il vad si eu..

    • eu zic ca merita. mi-a placut mult. Tosar e bun de tot …

  2. Frágiles nu m-a prea incantat, cat despre Luis Tosar din „celda 211” as fi curios cum evolueaza si aici…

    • un cu totul alt rol, dar la fel de bun … actor mare de tot. daca poti, uita-te la film ! este clar peste Fragiles.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: