Premier League : Reversul medaliei

Chelsea a parcurs extrem de usor drumul de la extaz la agonie si intr-un meci care a semanat izbitor cu meciul de pe Nou Camp, a jucat rolul victimei, interpretat stralucit, in Catalunya, de catre Barcelona.

Chelsea a atacat continuu in a doua repriza, insa steril, plictisit, anost si adormitor pentru propria galerie, in timp ce newcastle avea sa isi dubleze avantajul la singura sa actiune de atac, care nici macar nu se poate numi astfel. Cisse a inscris un gol fabulos, un exterior incredibil, o executie care a lipsit total Barcelonei, in meciul de liga, sutul din afara careului. Nu se poate vorbi de noroc, jucatorul lui Newcastle a vrut sa loveasca astfel, iar destinul a vrut ca traiectoria sutului sa se opreasca, spectaculos, fix in plasa lateral-interioara a portii lui Cech.

Astfel, Chelsea rateaza , poate, cel mai important meci al finalului de sezon, in conditiile in care Tottenham a defilat la Bolton iar Newcastle fiind contracandidata directa pentru un loc in Big Four. SPerantele de a prinde locul patru sunt infime. Tin mai degraba de inconstienta, pentru ca, desi pe Anfield a castigat cine a vrut in ultima perioada, un meci cu Chelsea va insemna cu totul altceva pentru Gerrard&Co.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: