Edelstoff

 

„Edelstoff” este un brand al companiei Augustiner Bräu, cu sediul in Munchen. Cu radacini datand inca din 1328, Augustiner este in prezent cea mai veche berarie inca independenta din Germania, berile sale fiind cele mai populare din zona capitalei bavareze. locuitorii orasului Munchen identifica Augustiner ca fiind ultima berarie traditionala, brandurile companiei bucurandu-se de un real succes in ciuda faptului ca Augustiner refuza cu indaratnicie orice campanie de advertising cu exceptia catorva souvenir-uri imprimate cu logoul companiei, care sunt vandute la poarta fabricii.

Deasemenea, compania nu a renuntat la design-ul grosolan al sticlelor sale, rezistand tendintelor mainstream de a oferi sticle tot mai mici sau complex proiectate. Ceea ce ofera, in acest moment, un plus de originalitate, sticla lor , un clasic  „Bauarbeiterhalbe” de juma’ de kil, oferind o impresie placuta. Augustiner Bräu este una dintre companiile oficiale ale Oktoberfest-ului original, avand in proprietate si una dintre cele mai mari „Biergarten” din Munchen, Augustiner-Keller din Arnulfstraße 52.

In ultimul timp berea incepe sa faca prozeliti si in afara Bavariei, berlinul fiind urmatoarea reduta pe cale sa cada in timp ce Marea Britanie si Statele unite au intrat in atentia companiei. Daca nu ma insel, si in Romania este disponibila …

Berea mi-a fost adusa de fratele meu, acesta reusind cu mari eforturi sa o aduca in tara. Deh … vamesii …

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: