Coming soon …

4 răspunsuri

  1. Mai dureaza pana cand ne vom putea delecta cu noi episoade. Pana atunci poate o sa vrei sa iti arunci un ochi pe „Suits”. L-am ignorat cand a inceput sa fie difuzat pentru ca la vremea aceea nu mi s-a parut a fi interesant si sincer nu aveam atata timp liber. 🙂 Dar surpriza. Tinand cont ca in perioada asta serialele bune sunt ceva greu de gasit, am zis sa ii dau o sansa. WOW. Chiar m-a prins si il recomand.

    • aham … pare interesant, la prima vedere …merci de pont, Babele !

  2. A aparut in sfarsit si a incantat ca intotdeauna. Dupa ce ca este ultimul sezon, anul asta ne vom delecta doar cu 8 episoade, restul urmand a fi difuzate abia anul viitor. Dupa declaratiile scenaristilor se pare ca cele 16 episoade ale acestui ultim sezon vor spune intreaga poveste din jurul mult indragitelor personaje si nu vor lasa loc de o continuare. Pacat ca lucrurile fumoase se termina intotdeauna prea repede.

    • da? habar n-aveam de faza asta. oricum, a inceput bine. imi place enorm ca si-au pastrat umorul … o sa fie crunt, insa, sa astepti un an pentru urmatoarele opt episoade …

      ps. bun „Suits’, bai !!! 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: