Dead Season

 

Un zombie movie. Sau, cel putin, de la ideea asta pleaca. Undeva, pe parcurs, cred ca cineva din echipa si-a data seama ca nu sunt instare sa produca un film de gen care sa ofere o cat de mica satisfactie fanilor genului, asa ca au decis sa schimbe oarecum directia. Astfel, filmul incepe sa exploreze intr-o maniera superficiala drama umana, izvorata din realitatea unei lumi care se prabuseste. O idee originala, as spune, care poate oferi un film care sa merite, insa proiectul „Dead Season” esueaza si pe acest plan, in primul rand datorita actingului destul de searbad, in ciuda eforturilor evidente ale actorilor. Insa, de unde nu e …

Strict legat de efectele speciale si machiaj, elemente de importanta majora in genul zombie, as putea spune ca sunt slabe. Nici macar scenariul nu este indeajuns de ofertant pentru a putea livra ceva fiori sau intorsaturi de situatie. O poveste plata despre niste supravietuitori intr-o lume infestata de zombie. Mult atletism si ceva parkour. Un film destinat doar fanilor genului si doar acelora care vor sa aiba parte de o noua perspectiva, aceea de a le schimba parerea despre anumite filme, pe care le considerau inainte „catastrofe”.

Filme de genul asta fac „The Walking Dead” sa para o capodopera. Ceea ce si este, daca ma intrebi …

„Dead Season” … si degetul imi zvacneste necontrolat catre butonul „eject” …

4 răspunsuri

  1. pe mine m-ai convins… sa nu-l vad :))) „The Walking Dead” este teribil de buuun ! Apropo de pasiunea noastra bolnava pentru filme post-apocaliptice: la „Falling Skies” te uiti ?

    • asta nu merita, e slab rau, desi am avut mare rabdare cu el. nu, nu stiu nimic de Falling Skies. e ceva de el ? vad ca n-are cine stie ce cotatie pe IMDB …

  2. serialul are succes la public. are o poveste usoara, dar care se pare ca are succes. eu renuntasem in primul sezon la ep. 3, dar m-am reapucat de e si l-am prins din urma. in 2 zile l-am adus la zi: http://www.youtube.com/watch?v=CILkO-NCL8c pentru un iubitor de filme sf, cred ca o sa-ti placa. cat mai trebuie sa asteptam the walking dead???

    • aha. pai, o sa incerc sa vad ce e cu el, dar in utlima vreme am avut pe cap o groaza de seriale …

      WD revine in Octombrie. as zice ca pe la jumatate … abia il astept …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: