Being Flynn

 

Destul de greu de ingurgitat, “Being Flynn” rateaza la mustata ocazia sa fie o capodopera si , isncer, nu imi prea dau seama de ce. Interpretarea este impecabila, De Niro respectandu-si blazonul in timp cePaul Dano ii face cu succes fata. Povestea are darul de a atinge coarda sensibila, vobind despre autoamagire si despre haltele de pe drumul spre pierzanie. O coloana sonora inspirata, un scenariu care mi s-a parut coerent … Atunci, de unde succesul redus la public ?

Ma gandesc ca filmul este destul de monoton. Intr-o piata avida de adrenalina si explozii de pixeli, un film depresiv care vorbeste despre apatia dinaintea renuntarii nu are darul de a umple salile si nici macar forumurile de comentarii. Poate ca finalul optimist reduce impactul unei drame care ar fi putut zgudui spectatorul mai mult decat un compromis vernian in care toata lumea o duce, pana la urma, bine.

“Being Flynn” este un film bun prin prisma jocului lui DeNiro care are momente in care exceleaza, apropiindu-se de zilele sale bune. Nu este un film pe care sa il recomand pentru ceva anume. Este, insa, unul dintre filmele care iti revin in minte, periodic, chiar daca titlul iti va fi scapat definitiv, de mult, din memorie. 6.7 pe IMDB, o cotatie corecta. Un film pentru cinefili.

3 răspunsuri

  1. Tu unde le vezi pe astea, că eu nu prea le găsesc? Poate pui un link ceva. Dar nu vreau să descarc, că n-am răbdare, ci să-l văd online dacă se poate. Și subtitrat, noa, ca să fiu de-a dreptul nesuferită. 😀

    • hmmm. ma gandesc si iti dau niste surse …

  2. […] ne povesteste despre “Being Flynn” (2012), cu Robert De Niro într-unul dintre rolurile principale: ““Being Flynn” este un […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: