The Tall Man

 

Venit din partea lui Pascal Laugier, un reprezentant al noului val „Extremity” care a bulversat serios horror-ul francez, „The Tall Man” are toate ingredientele de decor necesare pentru a fi incadrat in categoria filmelor de groaza. Cel putin in prima sa parte. Insa, aparent, francezul nu a dorit sa isi incadreze noul proiect in recenta colectie gore a filmului francez( „The Tall Man” este o coproductie franco-canadiana), rezultatul fiind, mai degraba, o varianta soft a halucinantului sau „Martyrs” cu care se inrudeste prin rasturnarile categorice de situatie si prin inserarea unui element conspirationist.

Filmul este mult mai bun decat ar spune cotatia de 6 atribuita de IMDB, un atu extrem de important fiind cele doua plot twist-uri care desi aduc ceva confuzie in mintea privitorului, reusesc sa ridice intrebari, filmul fiind dintre acelea care itit staruie in minte mult timp dupa ce l-ai vizionat.

Meritorie prestanta Jessicai Biel, care revine la un rol ce atinge genul horror dupa indepartatul remake din 2003 al „The Texas Chainsaw Massacre”.

Teoretic, incerc sa gasesc o explicatie pentru desconsiderarea manifestata de IMDB, insa nu prea am reusit sa gasesc puncte slabe. „The Tall Man” este, pur si simplu, un mistery bun, realizat profesionist si cu o idee de luat in seama. Mi-a placut … Cu toate ca recomand „Martyrs” …

Alte opinii : Marian , Daniel Urda 

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: