Premier League : Replica

Replica lui Manchester United la revirimentul demonstrat de Chelsea a venit acolo unde te asteptai mai putin. Pe terenul revelatiei de anul trecut, Newcastle, in mod traditional un teren greu si din cauza presiunii crunte a senzationalei galerii din Nord. Singura la inaltime, astazi. Newcastle este o palida imagine a echipei care speria granzii Angliei cu doar un an in urma. A demonstrat asta in meciul pierdut fara lupta cu Chelsea, la Londra, in urma cu ceva timp. A demonstrat asta si in aceasta dupa amiaza sau, mai degraba a fost obligata sa isi demonstreze limitele. Newcastle nu a fost o echipa slaba astazi si nu este in general. Important pentru United este, insa, ca replica la revirimentul lui Chelsea a venit la timp …

Doua goluri in 15 minute, la doua faze identice, au adus increderea in terenul lui United, pasele curgand ca niciodata in acest sezon. Desi golurile au fost inscrise de doi fundasi, Evra si Evans, inca o data  a iesit in evidenta Rooney. Imposibil de omis importanta omului intr-un meci in care Ben Arfa (oare cand o sa urce la o echipa mai mare ?!?! este clar peste Nasri, in momentul asta) a facut ravagii in apararea lui United trecand ca trenul pe langa doi fundasi doar pentru a suferi un tackling de fundas profesionist din partea exceptionalului Rooney, distribuit in rol de mijlocas la creatie de catre Ferguson.

Ieratat de calamitatea numita Welbeck, Nwecastle a fost foarte aproape de a intra in meci de fiecare data in care mingea survola careul lui DeGea, care a facut un meci catastrofal, dar nu pentru ca a primit vreun gol, sau doua, sau douazeci, ci pentru ca a ratat fiecare incercare de a o ajuta pe Nwecastle sa inscrie. Si a avut „n” astfel de ocazii, inclusiv cea in care a scos mingea din poarta, „reusita” spaniolului fiind , insa, nevalidata de catre arbitrul Webb.

Cleverley, din ce in ce mai sigur pe el, a dus scorul la 3-0 si in ciuda incercarilor lui Ben Arfa si ale lui Ba, care aduce din ce in ce mai mult aminte de legendarul Yorke (ma intreb daca Ferguson isi va da seama de asta si il va transfera, pentru ca Chicharito nu pare mai avea viitor la United, luand-o pe urmele lui Berbatov), punctele au luat drumul catre Manchester.

United se alatura lui City, pe locul2/3, la patru puncte de Chelsea. Everton joaca rolul lui Nwecastle de anul trecut, urmand a pierde, probabil, la mustata locul de CHampions League, in timp ce Tottenham incepe din nou jocul „to be or not to be” pe care l-a practicat in ultimul timp. Cum, necum, Villas Boas i-a scos din groapa, si cel mai probabil se va bate cu Arsenal pentru un loc de Big Four.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: