De colectie …

chrismas

Primele trei beri fac parte din protofoliul scotienilor de la „Williams Brothers„, o microberarie care a intrat pe piata in 1988 cu o bere de tip „ale” inspirata de o reteta locala din secolul XVII folosita pentru producerea unei bauturi/beri pe baza de flori de „iarba neagra” (calluna vulgaris sau heather), numita leann fraoich (heather ale), produsa in Scotia de patru milenii (declaratia WB). Berea respectiva se numeste „Fraoch” si, dupa cum pretind WB, acestia sunt singurii care mai produc berea respectiva. 5%ABV. Un design fabulos al etichetei. Dealtfel, o caracteristica a majoritatii berilor vandute de catre compania scotiana.

„Cock O’ The Walk” este un Scottish Red Ale de 4.3% ABV. O bere rosie. Cred ca singura bere de acest tip pe care am incercat-o a fost 8.6 RED de la Bavaria insa imi aduc aminte ca a fost o crunta dezamagire. Sper ca scotienii sa imi schimbe parerea. Cand voi reusi sa mai gasesc berea lor, pentru ca imi e mila sa desfac sticla asta. „Joker” este o IPA (India Pale Ale) de 5% ABV. Eticheta se lauda cu o aroma de … pin.  Interesant, insa si ea va astepta pana la un eventual test.

„Raging Bitch” este o bere produsa de catre Flying Dog Brewery, o companie din Frederick, Maryland, USA. Am fost stupefiat sa gasesc asa ceva, fiind convins ca un produs al companiei nu imi va pica prea curand in mana. Flying Dog sunt cunoscuti pentru dementialele lor etichete create de catre artstul britanic Ralph Steadman, omul care a transformat fiecare sticla de bere a companiei intr-o opera de arta abstracta. ” Cateaua Turbata” este o bere IPA in stil belgian.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: