Why Stop Now

wsn

Jesse Eisenberg face parte dintr-o categorie de actori care, indiferent de rol, ofera cam acelasi lucru. Un personaj tipar, fara ca asta sa insemne ca trebuie musai blamat acest lucru. Tipul de actor pe care il agreezi sau nu. I-as include aici pe Sandler, Stiller, Vaughn, Owen Wilson. Probabil, Martin Lawrence. Si Eisenberg … Un actor dupa care nu ma dau in vant dar care a reusitsa iasa la lumina, prinzand cateva roluri importante. De fapt, unul anume l-a transformat intr-un star, desi omul nu a stralucit interpretandu-l, in primul rand si pentru ca povestea in sine nu avea cum sa ii ofere ocazia de a demonstra ca este vreun nou Daniel Day Lewis … La personajul lui Zuckerberg, ma refer …

„Why Stop Now” este un film decent. Vorbeste despre ironia cinica a sortii si despre absurdul care, de multe ori, ne guverneaza viata. Fara a fi extrem de profund filmul capata valoare si prin faptul ca este subevaluat de catre site-urile de profil. IMDB exceleaza in a il trimite undeva in zona gri murdar a scalei sale, foarte putin deasupra liniei de plutire a notei cinci. Un verdict crud, pentru un film care ofera un acting bun a unor actori cu un background solid, precum Melissa Leo sau chiar acest uniform Eisenberg.

Daca pleci de la ideea ca este o catastrofa, avand in vedere cotatia IMDB, s-ar putea sa sfarsesti prin a aprecia filmul asta. Eu i-as da intre 6 si 6,5.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: