The Possession

psss

„The Possession” ar fi putut fi un horror de tinut minte daca producatorii ar fi realizat, in momentul in care si-au propus sa faca acest film, ca vor fi nevoiti sa il si termine … Aparent, nu si-au dat seama de acest lucru, astfel ca filmul are doua parti distincte. Prima parte, care se intinde pana dincolo de jumatatea filmului este un thriller supranatural destul de intunecat, care beneficiaza de o interpretare buna a actorilor, intre acestia exceland tanara Natasha Calis, in rol principal. Efecte speciale reusite si de care nu se face abuz, atmosfera fiind incarcata, reusind sa trimita ceva fiori prin sistemul nervos al celui care priveste. Un scenariu cursiv care se invarte in jurul unui personaj din mitotlogia evreiasca, maleficul dybbuk. O poveste similara a fost pusa pe ecrane si de un horror decent de prin 2009, „The Unborn”, despre care am vorbit pe aici.

Din pacate, finalul este lipsit de originalitate, in lipsa de altceva regizorul optand pentru o succesiune de clisee care as spune ca anuleaza efortul depus in prima parte a filmului. O exorcizare, un hgappy end, mult zgomot si sansa unei continuari in cazul in care filmul ar fi avut sansa de a deveni un hit. Sansa ratata, insa … ultima impresie fiind aceea a unui horror de duzina.

Cotat la 5,8 de iMDB, filmul nu prea convinge nici macarun fan inrait al genului. Excelent in prima parte, pentru care l-as nota cu 7. Pentru finalul saracacios in idei nu i-as da mai mult de 4. Rezulta o medie de 5,5  pentru un film care … putea fi …

Cinefilia : Marian, Filme-Carti, Adina, Piratul Cinefil, Teo, Radu, Cronicile AncuteiAngela

2 răspunsuri

  1. Am vazut doar trailer-ul si mi s-a parut cine stie ce…

    • e bun pana la un punct. apoi o da serios in bara …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: