Lake Placid: The Final Chapter

lpfc

Probabil am mai facut asta, insa simt nevoia sa justific gestul de a pierde timpul cu un astfel de film …

Cu foarte mult timp in urma am vazut ceea ce era prezentat ca primul film horror care a rulat prin cinematografele postdecembriste. Filmul se numea „Aligatorul„, venea in Romania cu vreo zece ani intarziere si m-a incantat. Este foarte posibil ca acel film alaturi de „Nightmare on Elm Street” si „Troll 2” sa fie radacinile fascinatiei mele pentru genul horror. Din acest motiv am o oarecare urma de respect pentru filmele B ale genului, chiar daca asta a adunat, in timp, o groaza de ore pierdute, pur si simplu …

Din cand in cand am chef, mai ales la ceas de seara, sa vad un film in care lantul trofic include si specia umana, crocodilii fiind unul dintre ingredientele preferate. Uneori am noroc, asa cum a fost cazul cu cel mai bun film de gen, „Rogue”, un film extrem de subapreciat, in opinia mea. Sau ultrarealistul „Black Water”, un film australian care suprinde intr-un mod extrem de plictisitor da credibil momentele de asteptare care caracterizeaza tactica de vanatoare a speciei Crocodylidae. In cazul ultimului „Lake Placid”, am luat o mare teapa.

In ciuda faptului ca actingul reuseste sa fie oarecum credibil, modul in care se misca crocodilul vedeta este o ofensa adusa unui secol de efecte speciale. Personal, as spune ca ceea ce se intampla in domeniul asta in anii ’20 era arta comparativ cu ceea ce ofera regizorul Don Michael Paul & Syfy.

Un film stupid, supraapreciat de IMDB, care ii da un 4,2, bazat, presupun, pe eforturile vizibile ale actorilor principali de a trece peste stupiditatea coplesitoare a unui scenariu de pus in rama.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: