This is 40

ti40

„This is 40” este o comedie din „familia Carell”, intrand, prin relatie de rudenie as spune, in aceeasi categorie cu filme ca „40 yo Virgin” sau „Knocked Up” cu care se si asociaza in mod oficial, producatorii propunand „TI40” ca un spin-off al acesteia. Cu alte cuvinte, este o comedie care implica un oarecare gread de risc, propunand un tip de umor care te poate amuza sau nu. De cele mai multe ori, nu, cel putin in opinia mea.

Nu o sa razi in hohote la acest „TI40”. Nu am facut-o insa asta nu m-a impiedicat sa observ actingul peste medie care surclaseaza de multe ori un umor greu de perceput daca nu cumva chiar inutil-obscen, pe alocuri. Asta nu impiedica insa un observator atent a identifica mica mostra de nepotism oferita de regizorul filmului. Fiica-sa cea mica joaca destul de slab, neparand a fi o promisiune, dar cea mare chiar este credibila in rolul de mica scorpie in devenire.  Scenariul care exploreaza universul unui mariaj aflat la apogeul „crizei de la 40 de ani” nu poate fi etichetat ca genial sau revolutionar dar ofera ocazia de a identifica cateva clisee comune vietii multora dintre cei aflati in fata iar asta face experienta interesanta pentru un esantion de spectatori indeajuns de serios incat filmul sa poata fi considerat un succes. Moderat …

Probabil ca filmul ar fi avut o imagine mai buna daca nu ar fi fost ingrozitor de lung. Indeajuns de lung incat si cea mai mare doza de bunavointa sa se epuizeze, finalul fiind indeajuns de indepartat incat sa existe sanse serioase ca acesta sa te gaseasca inotand in propria-ti plictiseala.

6,3 spune IMDB. Cam pe acolo, cred …

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: