American Mary

am

“American Mary” este un film catalogat ca fiind horror. Sincer sa fiu, senzatia pe care mi-a lasat-o l-ar incadra in categoria “grotesque”. O poveste destul de confuza care isi plaseza actiunea in universul macabru al dependentilor de chirurgie extrema. Filmul se “joaca” cu practici precum  “dollification”, “body modifications”, “consensual amputation”, totul intr-un décor intunecat si populat de personaje ciudate. Coloana sonora ma face sa ma gandesc ca producatorii au incercat sa confere o aura freak art filmului. Nu stiu daca au reusit sau, cel putin , nu prea am fost atins de mesajul unui film care nu mi s-a aprut o catastrofa dar care nu prea mi-a dat senzatia unui horror de tinut minte.

Prestatie buna a actritei principale, Katharine Isabelle, o canadianca cu un CV impunator (ca volum), cunoscuta fanilor genului horror pentru aparitiile in seria „Ginger Snaps”. Din pacate, efortul sau nu a prea fost sustinut de catre restul distributiei, care iese in evidenta mai ales prin grotescul personajelor decat prin acting.

Ca horror, filmul nu sperie. Ca thriller … no thrills. Canci, mai neaos spus … Ramene grotescul … Daca asta este de ajuns, atunci filmul isi merita cotatia de 6 de pe IMDB.

M-a lasat … rece.

2 răspunsuri

  1. Ufff, iar ți-ai luat-o… :((

    • hmmm, experimentez 😆
      adevarul e ca filmul asta m-a cam debusolat …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: