Parker

pkr

Un lucru de remarcat la acest film este faptul ca , spre deosebire de multe altee, s-a renuntat la exhibarea abundenta a performantelor atletice ale lui Statham, personajul acestuia devenind mai credibil,macar prin faptul ca sangereaza. Abundent chiar, pe alocuri. Altfel, scenariul este bine inchegat, reusind sa introduca in peisaj si o latura amuzanta, ceea ce aduce si mai mult aminte de filmele anilor ’90, amintite mai sus.

Una peste alta, filmul este nimic altceva decat o varianta mult mai colorata (la propriu) a impecabilului thriller cu accente noir, „Payback”, un film in care a stralucit cu ani in urma Mel Gibson. Dealtfel, cele doua filme sunt/par a fi inrudite prin opera celui care a creat personajul „Parker”, Richard Stark. Acest amanunt ma face sa asociez filmul asta cu recentul „Jack Reacher”,  si sa cred ca este foarte posibil sa mai auzim unele lucruri despre cele doua personaje.

Fara a pretinde ca este un pilon al genului, as spune ca „Parker” poate fi o experienta cel putin decenta. IMDB il situeaza undeva in jurul cotatiei 6,1, ceea ce ma face sa spun ca mi se pare a fi oarecum subapreciat.

Mi-a placut …

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: