Side Effects

se

Sincer, fara a fi atentionat asupra plot-ului, risti a avea o surpriza extrem de mare in privinta acestui film. Asta pentru ca ceea ce ducea cu gandul la un SF urban ancorat in realitate (in genul „Limitless”) se dovedeste a fi un produs cinematografic compact, in ciuda faptului ca scenariul este destul de complex. Aproape convins ca ai de-a face cu un scenariu plictisitor desprins din lumea dominata de alb dar, paradoxal, tenebroasa a megacorporatiilor farmaceutice, descoperi cu placere (usurare ?) ca filmul ascunde un filon thriller cat se poate de autentic.

Soderbergh a facut o treaba buna, „Side Effects” fiind unul dintre acele filme care iti planteaza intrebari in subconstient, realizand abia dupa iesirea din sala cat de valoros este. N-as putea spune ca este inovator sau ca propune cine stie ce drama, insa reuseste sa inspaimante intr-o anumita masura, in conditiile in care somnambulismul este un efect al stresului cotidian destul de des intalnit in aceasta lume corporatista care ne imbratiseaza calduros zi de zi.

Excelente roluri pentru duo-ul Rooney Mara/ Jude Law si o bila alba pentru scenariu. Film bine cotat de catre IMDB (7,2) . Iti merita banii, as spune.

Reclame

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: