Dark Skies

ds

Venit din partea unei case de productie care s-a remarcat cu seria (nu foarte convingatoare, in opinia mea) „Paranormal Activity”, dar si cu senzationalul duo „Insidious” & „Sinister”, ai spune ca ai putea avea ceva asteptari de la acest „Dark Skies”, mai ales ca filmul se afla deja intr-o postura destul de bine vazuta de catre IMDB, care il coteaza la un 6,2 onorabil pentru o productie de gen.

Din pacate, fara ca asta sa insemne ca imping aceasta productie in derizoriu, filmul mi s-a parut nimic altceva decat un colajbine realizat de elemente folosite, deja, de catre alte realizari de gen, senzatia finala fiind aceea ca ai parte de un film mediocru din seria celor cu „intaniri de gradul nust’cat”. Lucrul bun este acela ca filmul are ceva mesaje subliminale, reusind sa asocieze cateva idei conspirationiste cu intamplari cotidiene, usor identificabile in trecutul fiecaruia. Ceea ce invita la un oarecare proces cognitiv, insa asta nu cred ca dureaza mult timp dupa genericul de final, „Dark Skies” fiind un film care va aluneca destul de usor, cred eu, din memorie …

Doar cateva momente de suspans, filmul fiind departe de ceea ce inseamna un scifi horror. Acting mediocru, Keri Russell avand si zile mai bune, in timp ce tanara speranta Dakota Goyo se afla departe, dar departe rau de excelentul rol din „Real Steel”. Una peste alta, „Dark Skies” nu este un film rau insa nu cred ca va reusi altceva decat sa te lase … indiferent. Asteptari neconfirmate.

Reclame

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: