Disconnect

dcnt

„Disconnect” este o drama multi narativa care conecteaza intr-o panza relationala povestile de viata a mai multor personaje, pentru a aduce in scena o poveste urbana care se invarte in jurul noii lumi wireless catre care ne indreptam. Filmul arunca o lumina asupra pericolelor reprezentate de avatarurile online in spatele carora tot mai multi se refugiaza, precum si felul in care online-ul mutileaza legaturile umane traditionale.

Cu o distributie tip „ensemble cast”, populata de actori buni si dedicati rolurilor primite, „Disconnect” pune pe ganduri si ar fi fost un film care putea lovi mult mai puternic in imaginea idilica a noii ordini mondiale (aka Apple), in cazul in care nu ar fi lasat-o moale in final, optand pentru un tip de happy end, oarecum dezamagitor.

IMDB spune ca filmul este de 7,5, ceea ce mi se pare oarecum exagerat, avand in vedere ca subiectul a fost atins si de alte filme. Este un film bun, care merita vazut. As spune ca infioara, intr-o anumita masura, nu neaparat prin perspectiva asupra capcanelor online cat prin cea privind controlul pe care noua dimensiune il poate garanta. Unora. Big Brother priveste … Orwell nu a fost un lunatic …

Publicitate

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: