Grabbers

grb

Nu stiu daca titlul filmului este un joc de cuvinte (grab beers) , insa, in cazul in care raspunsul este afirmativ, acesta mi se pare extrem de reusit. „Grabbers” este o supriza. Este un film din familia science-fiction-ului tip „Slither”, un tip de filme care imbina elemente horror, SF si comedy. Filmat in Irlanda de Nord, aduce in prim plan un incantator grup de irlandezi sadea, aflati in fata unei incercari pe cinste. Idilica lor existenta este tulburata de o invazie extraterestra, acestia fiind obligati sa ia masuri. SI o fac in stil irlandez, rezultatul fiind o comedie extrem de placuta, condimentata de fabulosul accent irish. Sincer, panspermia nu a fost nicicand mai amuzanta …

Filmul a beneficiat de un buget redus dupa standardele hollywood-iene, dar reuseste sa aduca p ecran niste efecte speciale cel putin decente. O mare nila alba pentru regizorul nord irlandez Jon Wright, un debutant care a impregnat suprinzator de multa „poezie” intr-un film care, altfel, nu ar fi putut fi suspecta de asa ceva.Nici distributia nu este de ignorat, iesind in evidenta Richard Coyle (excelent in Going Posltal, ca si aici, dealtfel), sau Bronagh Gallagher.

Amuzant si deloc agresiv la adresa simturilor, „Grabbers” isi merita pe deplin cotatia decenta acordata de IMDB (6.1). Film bun, fara indoiala, cel putin raportat la genul caruia ii este asociat.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: