The Lifeguard

lgr

„The Lifeguard” este un film care pacaleste. Asta se datoreaza, cred, afisului. Presupun ca este detul de nasol sa dai bani, asteptand in schimb gagici voluptoase, valuri, surfing si, eventual, pe David Hasselhoff. Dupa inclinatii. In cazul asta, filmul este de rahat, fara indoiala.

In realitate, „The Lifeguard” este o drama existentiala. O poveste realista despre cautarea de sine. Filmul pune in scena o poveste pe care cei mai multi dintre noi au trait-o. Dorinta arzatoare de a te desprinde de locul de bastina, de a descoperi lumea si , apoi, transformarea acesteia in nostalgia si tendinta de a te intoarce la radacini. Kristen Bell face un rol convingator, intrand in pielea unei femei aflate in pragul varstei de 30 de ani, care, avand revelatia propriei incatusari sociale, incearca a evada, intorcandu-se in orasul natal si incercand sa retraiasca perioada adolescentiei, atasandu-se unui grup de tineri. Este o poveste cu morala. Reflecta in mod diferit ciocnirea intre generatii, nu sub forma unui conflict ci a unei asocieri care nu face altceva decat sa dezvalui faptul ca fiecare varsta isi are proprii demoni.

Am avut senzatia ca vad un film australian. Tipul ” felie de viata”. Mi-a adus aminte, intr-un fel, de „The Black Baloon”. Nu inteleg de ce are critici atat de negative. IMDB il coteaza la 5,5. Filmul nu are tate, este adevarat. De neiertat pentru un film intitulat „The Lifeguard”. As numi asta „efectul Baywatch” …

Reclame

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: