Identity Thief

ith

Melissa McCarthy tinde a deveni una dintre figurile centrale ale comicului hollywood-ian actual. Cel putin in opinia mea. Am ajuns la filmul asta plecand de la interesul starnit de reprezentatia incantatoare a actritei in recentul „The Heat”. „Identity Thief” este mai slab decat filmul cu Sandra Bullock insa este o comedie placuta in care McCarthy demonstreaza ca poate aborda o paleta mai larga de personaje, chiar si in acelasi registru. Probabil a demonstrat de mult asta insa personal nu prea am avut de-a face cu filmele din CV-ul sau. Oricum, nici nu cred ca a avut prea multe roluri principale.

Am insa o problema cu filmul acesta. Personala. Filmul umanizeaza un tip de infractor pe care il detest din toata inima. Clonarea de carduri mi se pare o abjecta denaturare a mitului Robin Hood, una dintre cele mai mizerbaile activitati pe care le poate practica un individ cu ceva neuroni sub teasta.

„Identity Thief” ofera ocazia unei intalniri placute cu Eric Stonestreet (Cam, din „Modern Family”) si Jonathan Banks (fabulosul Mike Ermentraut, din „Breaking Bad”). SI cam atata. Umor moderat, o poveste tipica unui road trip movie, cu ceva peripetii si un happy end previzibil. IMDB mi se pare un pic cam dur. Cred ca filmul merita un 6.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: