Viru

1

„Viru” este una dintre vedetele actuale ale lumii berii. Nu atat datorita calitatii cat datorita designului unic al sticlei. MUlti spun ca aceasta este CEA MAI FRUMOASA STICLA DE BERE DIN LUME. Trebuie sa recunosc doua lucruri. Unu, a fost o surpriza uriasa pentru mine sa gasesc berea asta in Ploiesti si, doi, sticla arata cu adevarat senzational. Este orice dar nu o sticla de bere clasica.

2 

Brandul „Viru” este detinut de catre Baltic Beer Company Ltd, o companie cu sediul in Londra. Designul, care propune o forma de piramida octogonala, a fost inspirat de anumiteconstructii in forma de turn, specifice Estoniei din perioada medievala. Responsabila de design este agentia estoniana The Brand Manual. Berea, un Euro Pale LAger de 50% ABV este produsa si imbuteliata de catre A. Le Coq, al carei sediu sa afla in Tartu, al doilea mare oras al Estoniei. „Viru” se pronunta „vee-roo”, si vine de la denumirea unei zone a Estoniei numita Virumaa.

3

Berea nu are parte de recenzii stralucite pe site-urile specializate. O sa fac un test, candva in viitor, daca o voi mai gasi, pentru a vedea daca, continutul isi merita banii . Avand in vedere aura „collectible icon” de care se bucura datorata ambalajului, as spune ca nu mi s-a parut foarte scumpa (ceva intre 6 si 7 RON). Am dat de „Viru” in Cora, ajunsi in Ploiesti in 03.10.2013.

4

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: